KVS onderhoud

Dakisolatie Hilvarenbeek

Dak Isoleren in Hilvarenbeek

U kunt uw dak vanaf zowel de binnen-als de buitenzijde isoleren. Wanneer u de isolatie vanuit de binnenzijde aanlegt, heet dit ‘koud dak isolatie’. Het isolerende materiaal wordt langs de binnenzijde aangebracht en afgewerkt met speciaal daarvoor bedoelde platen. Isolatie vanaf de buitenzijde noemt men ‘warm dak isolatie’. omdat de isolatie op de dakconstructie moet worden aangelegd, zal de dakbedekking opnieuw gelegd moeten worden. Dit valt hoger uit in de kosten, maar geeft u wel een hogere isolatiewaarde.

 

Voordelen Dakisolatie Hilvarenbeek

Zoals wij al eerder hadden aangegeven, dakisolatie is de meest effectieve manier om uw huis energiezuinig te maken! Maar naast het besparen van uw energiekosten zijn er nog meer voordelen te halen uit het isoleren van uw dak. Zo vergroot dakisolatie ook het warmtecomfort in huis. De warmte blijft beter behouden, terwijl er geen sprake is van luchtstromen. Dat werkt beide kanten op: in de zomer blijft het koel in huis, terwijl het in de winter juist lekker warm is. Andere voordelen van dakisolatie:

✓ Dakisolatie is lucht- en waterdicht

✓ Akoestisch: het zorgt voor een huiselijke sfeer en dito geluid

✓ Duurzame investering en goed voor het milieu

✓ De zolder wordt een comfortabele extra ruimte in huis.

Dakkapel isoleren Hilvarenbeek

U kunt, naast het isoleren van een plat- of schuin dak, ook er voor kiezen om uw dakkapel te isoleren. een onderdeel wat nog vaak vergeten wordt door mensen, maar iets wat kan resulteren in een flinke energiebesparing!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw dak te isoleren? Neem dan vrijblijvend contact op met KVS Onderhoud.

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!