KVS onderhoud

Dakisolatie Tilburg

Is uw dak aan isolatie toe? Dan zijn wij er om u te helpen. KVS Onderhoud is 24/7 bereikbaar, ook voor spoedgevallen. Ontvangt u liever eerst een offerte? Vraag die dan vrijblijvend bij ons aan. Wij komen zo snel mogelijk uw dak bekijken. Aan de hand van onze bevindingen komen wij met een oplossing, daarna wordt de isolatie zo snel mogelijk opgepakt. Wilt u voor extra zekerheid aan uw dak dat wij een dak inspectie uitvoeren en u daardoor niet voor verrassingen komt te staan? Ook die kunt u vrijblijvend bij ons aanvragen.

Dak Isoleren in Tilburg

Vanaf zowel de binnen- als de buitenzijde kunt u uw dak isoleren. Wanneer u kiest voor isolatie vanaf de buitenzijde, heeft u de hoogste isolatiewaarde. Keerzijde is wel dat de isolatie zal moeten worden aangebracht op de dakconstructie. De dakbedekking zal in dit geval opnieuw gelegd moeten worden, ook wel ‘koud dak isolatie’ genoemd. U kunt ook kiezen om de binnenzijde van uw dak te isoleren met daarvoor bedoelde platen. Warm dak isolatie geniet evenwel de voorkeur.

Voordelen Dakisolatie Tilburg

Naast de energiebesparing heeft het isoleren van uw dak nog meer voordelen: 

✓ Dakisolatie is lucht- en waterdicht

✓ Akoestisch: het zorgt voor een huiselijke sfeer en dito geluid

✓ Duurzame investering en goed voor het milieu

✓ De zolder wordt een comfortabele extra ruimte in huis

Dakkapel isoleren Tilburg

Naast het isoleren van een plat- of schuin dak, kunt u er ook voor kiezen om uw dakkapel te isoleren. Een onderdeel wat nog vaak vergeten wordt door mensen, maar iets wat kan resulteren in een flinke energiebesparing!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw dak te isoleren? vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of mail ons naar Info@kvsonderhoud.nl

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!