Lekkage dak

Heeft u te maken met een lekkage van het dak? Dan geniet het prioriteit om dit snel te herstellen. Lekkage kan namelijk zorgen voor ernstige vochtproblemen langs de binnenzijde van uw woning; nu en zelfs in de toekomst. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met vochtplekken langs het plafond en de muur, of nog erger: schimmel. Daar zit niemand op te wachten! KVS Onderhoud staat voor u klaar om lekkage op te sporen en zorgt voor vakkundig herstel. Ontdek meer over onze service bij daklekkage.

Lekkage dak repareren

Een daklekkage is vaak het gevolg van grote hoeveelheden neerslag. Toch hoeft dit niet altijd de directe aanleiding te zijn. Wist u dat vorst of extreme droogte invloed heeft op de kwaliteit van de dakconstructie, waardoor lekkage kan ontstaan? Veel mensen merken dit pas zodra het begint te regenen. Onnodig! Door te kiezen voor periodiek dakonderhoud kunt u schade als gevolg van daklekkage in veel gevallen voorkomen. Twijfelt u over een mogelijke lekkage op het dak? Dan kunt u altijd kiezen voor een inspectie van het dak.

Bij een daklekkage is het belangrijk om snel te handelen. Ten eerste om de schade naar aanleiding van de lekkage te beperken, maar natuurlijk ook om ervoor te zorgen dat de lekkage zich niet uitbreidt naar andere delen van het dak. Een lekkage kan namelijk de complete constructie van het dak aantasten en verzwakken. Geen zorgen, wij staan direct klaar om uw dak te repareren.

Iemand bezig in de achtergrond met het voorkomen van een lekkage in het dak.

Lekkage dakkapel

Krijgt u te maken met een lekkage van de dakkapel? Ook dan helpen we u natuurlijk graag. De lekkage sporen we razendsnel op, waarna we de lekkage trefzeker verhelpen. Daarbij kunnen we, wanneer mogelijk, de constructie van de dakkapel versterken door de toevoeging van loodwerk. Het is belangrijk om de dakkapel volledig waterdicht te maken, en vocht die onder de constructie is gekropen te isoleren. We beperken de gevolgen van dakkapellekkage en maken deze toekomstbestendig.

Daklekkage Tilburg

Woont u in de regio Tilburg? Dan kunnen we uw daklekkage snel en vakkundig oplossen. We zijn altijd in de buurt. Maar ook buiten de regio Tilburg helpen we u graag. KVS Onderhoud is werkzaam in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland. Als erkend dakdekkersbedrijf weten we hoe vervelend een lekkage van het dak is. Het regenwater trekt uw woning in en kan hier voor honderden euro’s aan schade aanrichten. Het spreekt dan ook vanzelf dat u bij een lekkage van het dak snel geholpen wilt worden.

Bent u met spoed op zoek naar een dakdekker in de regio Tilburg met expertise in lekkages? Neem dan direct contact op. Voor spoedopdrachten vragen we geen meerkosten. We komen direct bij u langs om de lekkage te herstellen, zodat uw dak weer in de best mogelijke staat verkeert.

Neem contact met ons op