KVS onderhoud

Daklekkage Hilvarenbeek

Lekkage van een dak, daar zit niemand op te wachten! Dit is niet zonder reden, aangezien de bron van een lek vaak moeilijk te bepalen is zonder het juiste gereedschap en schade door een lek niet altijd te herstellen is. Denk bijvoorbeeld aan waterschade aan belangrijke documenten, schade aan uw vakantiefoto’s of rottende plekken op het houtwerk op uw dak. Heeft u daklekkage gesignaleerd in uw woning? Neem dan meteen contact op met ons op. 

Met spoed Lek Dak Repareren Hilvarenbeek

Wilt u snel en betrouwbaar geholpen worden aan de lekkage van uw dak? De specialisten van kvs onderhoud hebben ruim 20 jaar ervaring in het vak en kunnen hierdoor zonder moeite het probleem opsporen en verhelpen!  Daarnaast maken wij altijd duidelijke afspraken met u over de nodige reparatiewerkzaamheden. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wij van KVS staan 24/7 voor u klaar!

 

Lekkage Dakkapel Hilvarenbeek

Ook bij uw dakkapel kan er lekkage ontstaan. Wanneer mogelijk versterken wij hierbij de constructie door loodwerk toe te voegen. Daarna is het belangrijk dat het dakkapel volledig is afgedicht en dat het eventueel binnengedrongen vocht is geïsoleerd. Bij KVS onderhoud beperken wij de gevolgen, en zorgen ervoor dat uw isolatie toekomstbestendig is. Heeft u lekkage bij uw dakkapel ontdekt? Dan kunt u zelf ook al eventuele schade beperken door het plaatsen van een emmer. Zorg er ook voor dat u foto’s maakt van de lekkage en dat u contact opneemt met uw verzekeraar. 

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!