KVS onderhoud

Daklekkage Tilburg

Heeft u te maken met een lekkend dak? Dan is het snel herstellen hiervan een prioriteit. Lekkages kunnen voor ernstige vochtproblemen in uw woning zorgen; nu en in de toekomst. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met vochtige plekken op plafonds en muren, of erger: schimmel. Niemand zit erop te wachten! KVS onderhoud spoort op elk moment lekkages op en zorgt voor vakkundige en spoedige  reparaties. Lees meer over onze daklekkage service.

Met spoed Lek Dak Repareren in Tilburg

Een lekkend dak is meestal het gevolg van hevige regenval. Dit is echter niet noodzakelijk de directe oorzaak. Wist u dat vorst of extreme droogte ook de kwaliteit van uw dakconstructie kan aantasten en lekkage kan veroorzaken? Veel mensen merken dit pas als het begint te regenen. Door te kiezen voor regulier dakonderhoud kunt u in veel gevallen schade door lekkende daken voorkomen. Weet u niet zeker of het dak lekt? U kunt er dan op elk moment voor kiezen om het dak te inspecteren. Bij een daklekkage is het belangrijk om snel te handelen. Het eerste wat je moet doen is de schade door het lek beperken en natuurlijk zorgen dat het lek zich niet uitbreidt naar de rest van het dak. Lekkages kunnen de gehele dakconstructie aantasten en verzwakken. Bij KVS onderhoud zijn wij 24/7 voor u bereikbaar in geval van nood!

 

Lekkage Dakkapel Tilburg

Heeft u last van lekkage van uw dakkapel? Natuurlijk helpen we u graag verder. We sporen lekkages razendsnel op en repareren deze vervolgens met precisie. Wanneer mogelijk kunnen we de constructie van het dakkapel versterken door loodwerk toe te voegen. Het is belangrijk het dakkapel volledig af te dichten en eventueel binnengedrongen vocht te isoleren. Wij beperken de gevolgen van de lekkages en zorgen ervoor dat het niet weer voorkomt.

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!