KVS onderhoud

dak onderhoud Hilvarenbeek

Voorkom lekkage of koude luchtstromen in uw huis door toedoen van tochtgaten, Dakbedekking voorkomt deze problemen! Zowel bij een plat als schuin dak kunnen beschadigingen ontstaan. Dit heeft te maken met externe factoren zoals storm, regen, vorst of juist extreme droogte. Wat begint met een klein scheurtje of tochtgat, kan zich uitbreiden tot blijvende en voelbare schade. Dit kunt u voorkomen door periodiek dakonderhoud uit te laten voeren door KVS Onderhoud Hilvarenbeek!

Preventief Dakonderhoud Hilvarenbeek

Benut de  levensduur van uw dak maximaal door preventief dakonderhoud. Dit gebeurt aan de hand van een aantal stappen: Allereerst wordt er een gedetailleerde inspectie uitgevoerd op het dak. We signaleren zwakke punten en stellen direct een plan van aanpak op. Tijdens dit plan herstellen wij direct de pijnpunten, waarna deze weer aansluiting vinden bij de complete dakconstructie. Wij kunnen extra stevigheid garanderen dankzij een afwerking met lood- of zinkwerk. Uw dak en alle aanverwante onderdelen, zoals de dakkapel en raamwerk, gaan hierdoor nog langer mee. Uiteraard verkeren ze na onderhoud weer in opperbeste staat.

Onderhoud Plat Dak In Hilvarenbeek

Een plat dak vraagt vaak meer onderhoud dan een schuin dak. Dit komt omdat er vaak meer bladeren, overtollig water of andere problemen achterblijven op een plat dak. Het tast de constructie van het dak aan en kan in de toekomst zorgen voor scheurtjes in de dakbedekking of zelfs lekkage. Wij bevelen dan ook aan om uw platte dak regelmatig schoon te vegen en naden in de bekleding te controleren op scheurtjes. Mocht u hier om wat voor reden dan ook niet toe in staat zijn, dan komen we graag langs om uitgebreid dakonderhoud uit te voeren.

Schuin Dak Onderhoud Hilvarenbeek

Ook het schuine dak kan behoefte hebben aan onderhoud. Dakpannen kunnen los komen te liggen, waardoor tocht- en vocht gaten ontstaan. Soms ziet u dit met het blote oog, maar helaas lang niet altijd. Geen zin om zelf het dak op te gaan? Dan kunt u vertrouwen op KVS Onderhoud. Wij zijn uw specialist voor het onderhoud van schuine daken in de regio Tilburg en Hilvarenbeek. Overigens behoeft een schuin dak behoeft in de praktijk minder onderhoud ten opzichte van een plat dak. Bij schuin dak kunnen wij, door onze ervaring, u 15 jaar garantie geven op uw dak!

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!