KVS onderhoud

dak onderhoud tilburg

Geen zin in lekkage of koude luchtstromen in huis door toedoen van tochtgaten? Dakbedekking voorkomt deze problemen! Zowel bij een plat als schuin dak kunnen beschadigingen ontstaan. Veroorzaakt door een onverwachte storm, flinke regenbui, vorst of extreme droogte. Wat begint met een klein scheurtje of tochtgat, kan zich uitbreiden tot blijvende en voelbare schade. Dit kunt u voorkomen door periodiek dakonderhoud uit te laten voeren door KVS Onderhoud Tilburg! Met meer dan 20 jaar ervaring krijgt u bij ons het totaalpakket aangeboden.

Preventief Dakonderhoud Tilburg

Preventief dakonderhoud wordt aan de hand van een aantal stappen gedaan. Allereerst wordt er een gedetailleerde inspectie op het dak uitgevoerd. Tijdens dit stappenplan worden zwakke punten gesignaleerd en direct een plan van aanpak opgesteld. Dit plan van aanpak bevat onder andere het direct herstellen van de pijnpunten, zodat deze weer aansluiting vinden bij de complete dakconstructie. Door de afwerkingen met lood- of zinkwerk kunnen wij extra stevigheid garanderen op uw dak en alle gerelateerde onderdelen, zoals de dakkapel en raamwerk, gaan hierdoor nog langer mee. 

Onderhoud Plat Dak In Tilburg

Een plat dak vraagt vaak meer onderhoud dan een schuin dak. Dit komt omdat er vaak meer bladeren, overtollig water of andere problemen achterblijven op een plat dak. Het tast de constructie van het dak aan en kan in de toekomst zorgen voor scheurtjes in de dakbedekking of zelfs lekkage. Wij bevelen dan ook aan om uw platte dak regelmatig schoon te vegen en naden in de bekleding te controleren op scheurtjes uit te (laten)voeren! Mocht u hier om wat voor reden dan ook niet toe in staat zijn, dan komen we graag langs om uitgebreid dakonderhoud voor u te realiseren.

Uw dakonderhoud In Goede Handen!

Voorkom lekkages en andere problemen, door tijdig te kiezen voor dakonderhoud. Sommige mensen vinden het onderhoud van het dak van hun woning overbodig, maar het zorgt er wel voor dat u geniet van de maximale levensduur van het dak. Hetzelfde dak dat ons drooghoud, en zorgt voor een isolerende functie, die u weer energiekosten bespaart! Twijfelt u? KVS Onderhoud vertelt u graag alles over dakonderhoud. Neem contact met ons op voor al uw vragen!

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!