Dakwerken

KVS Onderhoud voert werkzaamheden uit aan verschillende soorten daken: bitumen dak, zink en pannendaken. De functie van het dak is veelzijdiger dan menigeen denkt. Uiteraard fungeert het dak als bescherming tegen wind en regen, maar er is nog zoveel meer. Wist je dat het dak ook een zeer belangrijke rol speelt in de isolatiewaarde van uw woning? Zelfs een regulier pannendak biedt al een zekere isolatiewaarde, en met dakisolatie langs de binnen- of buitenzijde van het dak zit u er al helemaal warmpjes bij. Ontdek alles over dakwerken bij KVS Onderhoud.

De functie van dakwerken

Daken hebben een praktische functie voor een woning of gebouw, het bepaalt namelijk het aangezicht. Daarbij kunt u kiezen voor een schuin dak of plat dak. Bij schuine daken kiest men in vrijwel alle gevallen voor een pannendak. Bij het plat dak kent een bitumen toplaag de hoogste beschermingsfactor, en daarnaast is dit een duurzaam materiaal. Bij KVS Onderhoud kunt u dan ook terecht voor zowel het plaatsen als onderhouden van bitumeuze daken. 

Wist u dat we ook actief zijn binnen de dakrenovatie? Heeft uw bestaande dak haar beste tijd gehad, dan kunnen we ook de dakbedekking volledig vernieuwen, waarna u weer tientallen jaren voorzien bent van een dak in topkwaliteit.

Afwerking

Om de hoogste kwaliteit dakwerken te verzekeren, is ook de afwerking van wezenlijk belang. Daarom ben u bij ons ook op de juiste plaats voor dakafwerking. Denk hierbij aan zink- of loodwerken langs de randen van het dak. Dit beperkt het risico op naden op het dak, waaruit lekkage kan ontstaan. Loodwerk langs de schoorsteen maakt het geheel waterdicht en voorkomt slijtage, terwijl zinkwerk op een groot aantal delen van het dak zorgt voor een duurzame en rustieke afwerking. Uw dak is af dankzij de toepassingen van lood- en zinkwerk.

Dak zonder dakpannen, deze worden ter plekke gelegd

Dakwerken laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in de regio Hilvarenbeek en Tilburg? Maak kennis met KVS Onderhoud. Wij zijn uw specialist voor dakwerken en kunnen u ondersteunen bij alle soorten daken, van platdak tot schuine daken en diverse afwerkingen. Daarbij zorgen we uitsluitend voor hoge kwaliteit en een perfecte afwerking. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan!

Meer weten over onze dienstverlening in dakwerken? Neem vrijblijvend contact op met KVS Onderhoud.

Neem contact met ons op