KVS onderhoud

Dakwerken Hilvarenbeek

Welkom bij KVS Onderhoud: Dakdekkers in Tilburg! Heeft u last van een kapot of lekkend dak of zijn uw dakpannen dringend aan vervanging toe? Bij KVS onderhoud houden we het simpel en snel. Wij geven deskundig advies, zijn 24/7 bereikbaar en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij kunnen worden ingezet voor de meeste soorten dakreparaties. Denk hierbij aan het repareren van dakschade, dakonderhoud, daklekkage, dakreparatie en dakonderhoud. Met meer dan 22 jaar ervaring geven wij advies over het zagen van hout. We hebben een netwerk van professionele fabrikanten, wat betekent dat we ons werk kunnen ondersteunen met meer dan 10 jaar garantie. waar wacht je op? Vul vandaag nog het contactformulier in en ontvang gratis advies.

Dakreparatie Hilvarenbeek

Heeft uw dak last gehad van stormen, overmatige neerslag of is uw dak gewoon aangetast door ouderdom? Uw dakpannen kunnen verschuiven of barsten. Een kapot dak kan voor veel overlast zorgen, maar ook voor veel problemen. Dit betekent dat uw huis mogelijk minder geïsoleerd raakt of dat u waterlekkage krijgt. Heeft u momenteel een lekkage? Zoek de fout! Het is een zware klus, vooral als het lek klein is. Als u uw dak niet met spoed repareert, kan dit leiden tot: waardevermindering, kortsluiting, interne schade of andere onherstelbare materiële schade. Als u te lang wacht met het onderhoud van uw dak, kan dit grote gevolgen hebben met zeer hoge kosten tot gevolg.

Dakschade herstellen Hilvarenbeek

Heeft uw dak een reparatie nodig? Om dakschade te herstellen doen wij eerst een inspectie bij KVS onderhoud. We kijken naar schade en mogelijke oplossingen. Onze duurzame werkzaamheden omvatten het rechttrekken of vervangen van dakpannen, schilderen, buitenwerkzaamheden en het verbeteren van isolatie. We doen een scherpe aanbieding nadat we een duidelijk beeld hebben van de uit te voeren werkzaamheden.

Kosten dak vervangen Hilvarenbeek

Heeft uw dak dringend werk nodig? Dan is de kostenindicatie altijd goed. Dit is echter niet altijd gemakkelijk te geven. Daken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Vuistregel is dat wij voor “gewone” daken tussen de 65 en 145 euro per vierkante meter rekenen. Er zijn veel factoren die de prijs bepalen. Denk aan het verschil tussen schuine en rechte daken of de soorten dakpannen. Zijn deze dezelfde maat en vorm? Dan zie je dat terug in de prijs. Bent u benieuwd naar de kosten van een renovatie, reparatie of een nieuw dak? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Met spoed een dakdekker nodig?

KVS onderhoud is de beste dakdekker van Hilvarenbeek. Met meer dan 22 jaar aan ervaring, gratis inspectie, topmateriaal en een garantie dat ons werk meer dan 10 jaar mee gaat. Wanneer jij je aanmeldt zorgen wij direct dat er nood reparaties worden verricht. Waar wacht je nog op? Meld je nu direct aan en wij zijn zo spoedig mogelijk bij jou.

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!