KVS onderhoud

Dakwerken Tilburg

Welkom bij KVS onderhoud: dé dakdekker van Tilburg! Heb je last van een kapot of lekkend dak of moeten uw dakpannen met spoed vervangen worden? Bij KVS onderhoud houden wij het gemakkelijk en snel. Wij leveren vakkundig advies, staan 24/7 voor je klaar en bij ons staat klanttevredenheid voorop!  Wij zijn inzetbaar voor de meeste vormen van dakreparatie. Denk hierbij aan dakschade herstellen, dakonderhoud, daklekkages, dakreparatie en dakonderhoud. Met meer dan 22 jaar ervaring geven wij advies die hout snijdt. Wij beschikken over een specialistisch netwerk van fabrikanten, waardoor wij meer dan 10 jaar garantie kunnen bieden op onze werkzaamheden. Waar wacht je nog op? Vul direct het contactformulier in en krijg vrijblijvend advies.  

Dakreparatie Tilburg

Heeft uw dak last van een storm, overmatige neerslag of is uw dak onderhevig aan ouderdom? Uw dakpannen kunnen gaan verschuiven of gaan scheuren. Een kapot dak kan voor overlast zorgen. Je huis kan minder goed geïsoleerd raken of je krijgt lekkages. Heeft u een lekkage? Vind het lek maar! Zeker bij kleinere lekkages is dat een hele klus. Als u niet met spoed uw dak repareert leidt het tot: waardevermindering, kortsluiting, beschadigingen aan uw interieur of ander onherstelbare schade aan uw pand. Als u te lang wacht met het onderhouden van uw dak kan het grote gevolgen hebben met onnodige kosten als gevolg.

Dakschade herstellen Tilburg

Is uw dakwerk aan herstelwerkzaamheden toe? Om dakschade te herstellen zullen wij eerst een inspectie doen. Wij kijken naar de schade en de oplossingen. Denk hierbij aan het rechtzetten of vervangen van dakpannen, schilderwerk, gevelwerk en het verbeteren van de isolatie. Wanneer wij in kaart hebben welke werkzaamheden verricht dienen te worden, stellen wij een scherp geprijsde offerte op.

Kosten dak vervangen Tilburg

Moeten er met spoed werkzaamheden verricht worden aan uw dak? Dan is een kostenindicatie fijn. Deze is niet makkelijk om te geven. Daken zijn er in verschillende vormen en maten. Een vuistregel is dat voor een “gemiddeld” dak wij een prijs rekenen tussen de 65 en 145 euro per vierkante meter. Er zijn veel factoren die de prijs bepalen. Denk hierbij aan het verschil tussen schuine en rechte daken of de type dakpannen. Zijn deze van hetzelfde formaat en vorm? Dan zal je dat terugzien in de prijs. Ben je benieuwd wat een renovatie, reparatie of een compleet nieuw dak gaat kosten? Je kan vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen zonder kosten.

Met spoed een dakdekker nodig?

KVS onderhoud is de beste dakdekker van Tilburg. Met meer dan 22 jaar aan ervaring, gratis inspectie, topmateriaal en een garantie dat ons werk meer dan 10 jaar mee gaat. Wanneer jij je aanmeldt zorgen wij direct dat er nood reparaties worden verricht. Waar wacht je nog op? Meld je nu direct aan en wij zijn zo spoedig mogelijk bij jou.

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!