KVS onderhoud

Uw dakdekker in Hilvarenbeek

Met spoed op zoek naar een dakdekker? Wij zijn de dakdekker uit Hilvarenbeek. Heeft u problemen met uw dak of is uw dak toe aan een opknapbeurt? KVS Reparatie is een erkend dakdekker in Hilvarenbeek. Met meer dan 22 jaar ervaring, duurzame producten en 24/7 beschikbaarheid, zorgen wij ervoor dat u uw reparatie met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij bieden professionele oplossingen. Of het nu gaat om een ​​lekkage of stormschade. Met onze full service ontzorgen wij alles op en rond het dak. Wij bieden onderhoud, isolatie, renovatie en lekkage reparatie diensten. Voor elk type dak biedt KVS Onderhoud de juiste oplossing. Voor hellende of platte daken gebruiken we verschillende dakbedekkingen. Altijd volgens de laatste technologie en materialen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Schroom niet oms ons snachts te bellen. Wij bieden uitstekende kwaliteit om u tevreden te houden!

Dakspecialist Hilvarenbeek

Voor alle dakproblemen kunt u bij KVS Onderhoud terecht. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de juiste oplossing. Wij kunnen uw huidige dak repareren of overstappen op een gloednieuw dak. Bij ons kunt u vooraf altijd een gratis keuring krijgen. Wij kijken naar de schade en algehele staat van het dak en zorgen voor een passende oplossing. Altijd tegen een scherpe prijs. Onze daken hebben een garantie van minimaal 10 jaar. Afhankelijk van de materiaal fabrikant kan dit tot 15+ jaar duren. Is uw dak kapot? Bel ons direct! Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Dakdekker Hilvarenbeek kosten

Natuurlijk wilt u weten wat uw dakreparatie gaat kosten. Omdat we bij KVS onderhoud op maat verzorgen, is het lastig vooraf kostenramingen te geven. Een kleine prijsindicatie is het vragen om een ​​”gemiddeld dak” van 65 tot 145 euro per vierkante meter. Onze prijzen zijn gebaseerd op onze inspectie. Dit is altijd gratis en vrijblijvend. Overweeg daarom gerust ons aanbod. Tijdens de inspectie kijken we naar de staat van het dak, de schade en welke materialen we nodig hebben. Vuistregel is dat symmetrische daken, dus met dezelfde dakpannen, makkelijker te plaatsen zijn. Dit zal bij de prijs inbegrepen zijn.

Met spoed een dakdekker nodig?

KVS onderhoud is de beste dakdekker van Hilvarenbeek. Met meer dan 22 jaar aan ervaring, gratis inspectie, topmateriaal en een garantie dat ons werk meer dan 10 jaar mee gaat. Wanneer jij je aanmeldt zorgen wij direct dat er nood reparaties worden verricht. Waar wacht je nog op? Meld je nu direct aan en wij zijn zo spoedig mogelijk bij jou.

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!