KVS onderhoud

Uw dakdekker in Tilburg

Ondervindt u problemen aan uw dak, of is uw dak aan renovatie toe? KVS onderhoud is de erkende dakdekker van Tilburg. Met meer dan 22 jaar aan ervaring, duurzame producten en 24/7 bereikbaarheid zorgen wij dat je zorgeloos jouw reparatie aan ons kan overlaten. Wij leveren een professionele oplossing. Of het nou gaat om lekkages of stormschade. Met onze allround dienstverlening verzorgen wij alles op en rondom het dak. Wij leveren onderhoud, isolatie, renovatie en herstel van lekkages. Voor ieder type dak zorgt KVS onderhoud voor een passende oplossing. Voor schuine-, of platte daken en wij maken gebruik van verschillende dakbedekkingen. Altijd volgens de laatste technieken en materialen. Ook voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij bieden uitstekende kwaliteit om jou zo tevreden te maken! 

Dakspecialist Tilburg

Bij KVS onderhoud kunt u terecht voor al uw dakproblemen. Wat uw behoefte ook is, wij zorgen voor een passende oplossing. Wij kunnen uw huidige dak restaureren of kunnen over gaan op een compleet nieuw dak. Bij ons krijg je vooraf altijd een gratis inspectie. Wij kijken wat de schade is en wat de algehele staat van het dak is en zorgen voor een passende oplossing. Altijd voor een scherpe prijs. Onze daken hebben een minimale garantie van 10 jaar. Afhankelijk van de fabrikant van de materialen kan dit oplopen tot 15+ jaar. Is jouw dak kapot? Bel ons direct! Wij zijn 24/7 beschikbaar.   

Dakdekker Tilburg kosten

Natuurlijk wilt u weten wat uw dakreparatie gaat kosten. Omdat we bij KVS onderhoud op maat verzorgen, is het lastig vooraf kostenramingen te geven. Een kleine prijsindicatie is het vragen om een ​​”gemiddeld dak” van 65 tot 145 euro per vierkante meter. Onze prijzen zijn gebaseerd op onze inspectie. Dit is altijd gratis en vrijblijvend. Overweeg daarom gerust ons aanbod. Tijdens de inspectie kijken we naar de staat van het dak, de schade en welke materialen we nodig hebben. Vuistregel is dat symmetrische daken, dus met dezelfde dakpannen, makkelijker te plaatsen zijn. Dit zal bij de prijs inbegrepen zijn.

Dakdekker nodig met spoed?

KVS onderhoud is de beste dakdekker van Tilburg. Met meer dan 22 jaar aan ervaring, gratis inspectie, topmateriaal en een garantie dat ons werk meer dan 10 jaar mee gaat. Wanneer jij je aanmeldt zorgen wij direct dat er nood reparaties worden verricht. Waar wacht je nog op? Meld je nu direct aan en wij zijn zo spoedig mogelijk bij jou.

Neem vrijblijvend contact op!

01.

Loodwerk

Loodwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan alle werkzaamheden op het dak en rondom de muren van het huis waarbij het metaal lood word gebruikt. Vaak word lood gebruikt om het dak langs de schoorstenen waterdicht te maken als dit mist door storm of slijtage dan kan dit nare gevolgen hebben zoals lekkage wees dit voor en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw loodwerk te laten vervangen.

02.

Zinkwerk

Zink is een legering van zink met een kleine toevoeging van koper, titaan en aluminium. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter. 0p het gebied van dakdekking word zinkwerk toegepast op een groot aantal gebieden.dus heeft u lekkage of is u zink aanvervanging toe wij hebben al jaren lang ervaring op het gebied van zinkwerk of het een goot of zinken dak betreft wij staan voor u klaar. 

03.

Dakwerk

Dakwerken is een verzamelnaam voor alle lagen die het dak van een gebouw vormen. De functie van dakwerken is de bescherming van een gebouw tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Het speelt ook een belangrijke rol in het isoleren van uw huis. Wij kunnen u helpen bij de renovatie of vernieuwing van u pannendaken, bitumeuzen daken en zinken daken. Uw dak is bij ons in goede handen. Wij vertellen u graag meer.

Neem nu contact met ons op!